Om nordmod

Velkommen til nordmod, hvor vores vision er at skabe mode inspireret af de nordiske lande.

Med fokus på kvalitet og design, byder vi dig velkommen ind i vores univers, hvor du kan lade dig inspirere til nye fund til din garderobe, som du kan bruge i mange år.

Dansk familieejet virksomhed

Bag nordmod står Denasia - en dansk familieejet modevirksomhed med over 60 års erfaring inden for et felt, der driver et eksklusivt udvalg af fashion brands. Hos Denasia designer vi vores eget tøj til kvinder og mænd.

Vi stræber efter at skabe en personlig og inspirerende oplevelse for vores kunder, fra det øjeblik de kommer ind på vores webshop. Hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning i forbindelse med dit køb, er du velkommen til at kontakte os her.

Kvalitetstøj designet i Danmark

Nordmod er vores nyeste skud på stammen. En webshop hvor du finder et stort udvalg af tøj og accessories med fokus på høj kvalitet. Her er det vores egne mærker BTFCPH, NOTYZ, NOTYZ HIM, ORCHID & NO.1 BY OX, som du finder et stort udvalg af items af, til at fuldende det perfekte outfit til enhver lejlighed.

Vi arbejder hver dag sammen om at skabe unikke items og vi følger produkterne igennem hele processen fra tegnebrættet til de bliver sendt ud af døren og hjem til dig. Fra vores kontor i Aulum sidder vores designere og holder sig opdateret på de seneste trends og udtænker nye designs.