Nordmods logo

Vores vision er at skabe mode inspireret af de nordiske lande. Derfor er vi nordmod.

Med fokus på kvalitet og design, byder vi dig velkommen ind i vores univers, hvor du kan lade dig inspirere til nye fund til din garderobe, som du kan bruge i mange år.

Dansk familieejet virksomhed

Bag nordmod står Denasia - en dansk familieejet modevirksomhed med 57 års erfaring inden for et felt, der driver et eksklusivt udvalg af fashion brands. Hos Denasia designer vi vores eget tøj til kvinder i tekstil, ægte og imiteret pels, læder og dun.

Vi stræber efter at skabe en personlig og inspirerende oplevelse for vores kunder, fra det øjeblik de kommer ind på vores webshop. Hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning i forbindelse med dit køb, er du velkommen til at ringe til os på +45 44 12 40 88 eller sende os en besked via kontaktformularen, som du finder her.

Kvalitetstøj til kvinder

Nordmod er vores helt nye skud på stammen. En webshop hvor du finder et stort udvalg af tøj til kvinder med fokus på høj kvalitet. Med vores webshop ønsker vi at give vores kunder mulighed for at udtrykke sig gennem fashion og design. Her er det vores egne mærker BTF-CPH, Caddis Fly og Notyz, som du finder et stort udvalg af items af, til at fuldende det perfekte outfit til enhver lejlighed.

Vi arbejder hver dag sammen om at skabe unikke items og vi følger produkterne igennem hele processen fra tegnebrættet til de bliver sendt ud af døren og hjem til dig. Fra vores kontor i Aulum sidder vores skønne designere og holder sig opdateret på de seneste trends og udtænker nye designs. Derfor kender vi produkterne bedre end nogen andre.

Udover nordmod har vi også webshoppen No.1 by OX med vores eget brand af samme navn. Her kan du finde et stort sortiment af pluz-size produkter til kvinder, med visionen om at skabe smukt tøj til kvinden med flotte former til enhver begivenhed.