De brands som du finder her på shoppen, er vores egne. Og derfor kender vi tøjet meget bedre end nogen andre!

Tilføj et luksuriøst look til din garderobe med BTFCPH, NOTYZ, NO.1 BY OX eller ORCHID, som alle har det tilfælles, at de er designet i Danmark med kvalitet, unikke detaljer, elegant design og funktionalitet i fokus.

Vores mission er at skabe en personlig og inspirerende oplevelse, fyldt med moderigtigt kvalitetstøj. Gå på opdagelse blandt mærkerne herunder og lad dig inspirere til nye fund til din garderobe.

brand story

BTFCPH

BTFCPH er vores ældste danske mærke med speciale i lædervarer af højeste kvalitet, som repræsenterer et stilrent og luksuriøst look. Men det er også mere end læder. Vi designer også styles i cashmere og silke af højeste kvalitet, for at sikre et produkt, som du kan nyde i mange år.

BTFCPH udkommer med 2 nye kollektioner hvert år og er til dig, der ønsker at udtrykke din feminine og sofistikerede side. Med fokus på pasform kombineret med udsøgt design og tidløse klassikkere er produkterne fra BTFCPH nogle du kan bruge i mange år og sammensætte med årstidens trends.

brand story

NOTYZ

NOTYZ er vores yngste brand, som finder inspiration i de nyeste modetrends indenfor produkter af læder og genanvendte outerwear tekstiler i høj kvalitet.

Der kommer 2 nye kollektioner om året, som bliver skabt med detaljerne i fokus og kombinerer funktionalitet med eksklusivt design. Fremhæv din rå og feminine side med NOTYZ og udtryk din personlighed gennem din garderobe.

Med stort fokus på functional wear designer NOTYZ overtøj, der sikrer god pasform og funktionalitet sammen med flot design. Tilføj et mere råt og urbant udtryk til din outerwear collection hele året rundt.

— Get confiedence with NOTYZ - get NOTYZed —

brand story

NO. 1. BY OX

NO. 1. BY OX er vores plussize brand, der siden 2017 har sigtet efter at give kvinder i alle former og størrelser mulighed for at udtrykke sig gennem fashion og design. NO.1 BY OX bestræber sig på at tilbyde en inspirerende oplevelse med sæsonens nyeste trends i form af flotte prints, farver og flatterende snit, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Der kommer 6 nye kollektioner om året og hver ny kollektion bliver designet med målet om at tilbyde elegante og trendy styles til kvinder med smukke former, som giver dem selvtilliden til at fremhæve deres krops naturlige ynde. Pift hverdagen op med NO. 1 BY OX.

brand story

ORCHID

ORCHID er et luksuriøst accessory brand med fokus på at skabe klassiske og trendy lædervarer, der passer ind i enhver garderobe og anledning.
I sortimentet fra ORCHID finder du et stort udvalg af tasker og handsker i skind. Samtidigt finder du de lækreste strikkede huer og ponchoer.

ORCHID er smukke og tidløse items, som fuldender dit outfit og som er med til at udtrykke din personlighed og stil.