Oplev eksklusivitet og fordele ved at være den første

Oplev eksklusivitet og fordele ved at være den første

Skindspecialister siden 60’erne Læsning Oplev eksklusivitet og fordele ved at være den første 2 minutter

Er du passioneret omkring mode og design? Vil du være blandt de første til at få fingrene i de nyeste trends og eksklusive kollektioner? Ønsker du at få adgang til personlige kampagner, fantastiske rabatter samt stylingsmuligheder? Så er klub nordmod det perfekte sted for dig. 

Som medlem af klub nordmod bliver du en del af et eksklusivt fællesskab, hvor du selv kan vælge indholdet baseret på dine interesser. Om du foretrækker vores curvy brand NO. 1 BY OX, vores accessories styles fra ORCHID & BTFCPH eller vores eksklusive skindstyles og cashmere fra vores brands BTFCPH og NOTYZ, sørger vi for, at du kun modtager det, der passer til dig.

 

Tilmeld dig nu og oplev

15% rabat på din første ordre
Når du tilmelder dig klub nordmod, får du tilsendt en eksklusiv 15% rabatkode til din første ordre. Det er vores måde at sige tak for, at du er en del af vores fællesskab.

Vær først til at se nyhederne
Medlemskab af klub nordmod giver dig adgang til vores nyeste kollektioner, trends og produkter før alle andre.  

Særlig fødselsdagsgave
Del din fødselsdag med os, og vi vil fejre dig med en særlig gave, Det er vores måde at vise vores taknemlighed og ønske dig tillykke med fødselsdagen.

Personlig tilbud og kampagner
Vælg lige netop det, du har interesse i, og vi vil skræddersy indhold, der passer til dig og dine behov.

Inspiration
Bliv inspireret af vores stylingstips, trends og guides, der kun deles med vores medlemmer. Udforsk en verden af stil og kvalitet, og lad dig inspirere til at skabe dit eget unikke look.

 

Bliv en del af klub nordmod fællesskabet

Tilmeld dig nu og oplev alle fordelene ved at være en del at klub nordmod. Tag det første skridt mod at blive en del af vores eksklusive fællesskab, hvor stil, kvalitet og fordele går hånd i hånd. Vælg dine interesser, og lad os levere skræddersyet indhold direkte til din indbakke.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og forkæle dig med en oplevelse, der er lige så unik som du er ❤

Tilmeld dig her og bliv en del af klub nordmod fællesskabet